Educació infantil

Jocs matemàtics

Els nens i nens d’aquestes edats aprenen a través de l’observació de les coses que els envolten. Amb aquest taller es pretén que el/la nen/a pensi matemàticament, és a dir, que aprengui a mirar el món amb ulls matemàtics; que descobreixi quantitats, formes, posicions i mesures de dels objectes més propers. 

Taller d’experiments

L’experimentació és una manera de canalitzar la curiositat dels infants i d’encendre una espurna engrescadora amb l’objectiu de que es qüestionin perquè passen certes coses tot formulant hipòtesis. Descobrim, manipulem i explorem tot allò que ens envolta a través d diferents materials per tal de descobrir colors, llums i ombres.  

L’hora del conte

L’hora del conte és un recurs molt valuós a l’etapa d’educació infantil que gaudeixen tant adults com infantsA través de contes explicats, teatralitats, inventats o tradicionals es desperta la imaginació i la curiositat de cada nen i nena alhora que estimula la seva imaginació.  

Expressió corporal

Expressar-se amb el cos permet desenvolupar les possibilitats motrius, expressives i creatives de cada un. A través del moviment es poden expressar vivències i emocions a la vegada que es pren consciència del propi cos. 

Aprenem amb les TIC

Amb les TIC iniciem un primer contacte amb l’ordinador i les tauletes a través del joc per tal d’estimular la percepció visual amb el maneig del ratolí. Tenint en compte que vivim immersos en una era tecnològica, és important que l’alumnat sàpiga fer un bon ús- Es treballa a través d’un programari educatiu relacionat amb els aprenentatges de l’aula i diversos jocs lúdics.