Serveis

Acollida Matinal

Amb la voluntat de conciliar els horaris de treball família–escola, el centre ofereix el servei d’acollida matinal a partir de 8.00h. per a tots els nivells: Ed. Infantil i Ed. Primària.

Els alumnes poden arribar al centre entre 8.00 i 8.45h. Són atesos per un monitor/a fins pocs minuts abans de començar les classes que se’ls acompanya a l’ aula.

Menjador Escolar

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia. Els menús són elaborats per especialistes, adequats a l’edat i a les necessitats dels alumnes, sempre tenint en compte les dietes, al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Els nens/es es distribueixen en dos espais diferenciats que depenen de la seva edat: Ed. Infantil per una banda i Ed. Primària per una altra. Seran atesos pe personal que treballa amb els nens/es els hàbits alimentaris i d’higiene personal. Els menús els podeu trobar clicant en el següent botó.

Extraescolars

Les activitats extraescolars que ofereix l’escola es realitzen fora de l’horari escolar. Hi ha una gran varietat d’extraescolars per escollir i dependrà del nombre d’alumnes inscrits que es puguin realitzar.

Les activitats extraescolars pretenen millorar el coneixement d’una àrea educativa, fomentar els valors i millorar la convivència entre els companys.